Antena 3 CNN EURO2016 Personaj-surpriză în mijlocul suporterilor islandezi de pe Stade de France, la meciul cu Franța. Toți i-au făcut poze!

Personaj-surpriză în mijlocul suporterilor islandezi de pe Stade de France, la meciul cu Franța. Toți i-au făcut poze!

Personaj-surpriză în mijlocul suporterilor islandezi de pe Stade de France, la meciul cu Franța. Toți i-au făcut poze!
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
04 Iul 2016   •   14:59

Gudni Johannesson, viitorul preşedinte islandez, s-a aflat duminică seara în mijlocul suporterilor din ţara sa în tribunele Stade de France din Saint-Denis, la meciul cu naţionala Franţei, din sferturile de finală ale EURO 2016, scrie ziarul L'Equipe citat de Agerpres.

''O persoană care nu a trecut neobservată în tribunele rezervate suporterilor francezi. Preşedintele acestei ţări începând de la data de 1 august 2016, Gudni Johannesson nu a stat la tribuna VIP, ci în mijlocul suporterilor islandezi'', notează publicaţia franceză.

Este de remarcat faptul că Gudni Johannesson a purtat la rândul său tricoul albastru al echipei Islandei.

Reprezentativa de fotbal a Franţei s-a calificat fără probleme în semifinalele EURO 2016, după ce a învins formaţia Islandei cu scorul de 5-2 (4-0), duminică seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Islanda a părăsit însă competiţia cu capul sus, marcând de două ori în faţa Franţei. Islanda, debutantă la un turneu final, a început toate cele cinci meciuri din Franţa în aceeaşi alcătuire şi a suferit duminică primul său eşec la EURO 2016

 

 

 

×
Subiecte în articol: Islanda
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close