Antena 3 CNN EURO2016 Ironiile lui Robbie Williams referitoare la naționala de fotbal a României, taxate aspru pe internet

Ironiile lui Robbie Williams referitoare la naționala de fotbal a României, taxate aspru pe internet

Ironiile lui Robbie Williams referitoare la naționala de fotbal a României, taxate aspru pe internet
10 Iun 2016   •   16:38

Cântăreţul britanic Robbie Williams i-a lezat în mediul online pe suporterii echipei naţionale a României, după ce a ironizat naţionala de fotbal într-o reclamă video pentru brandul de cafea elveţiană Café Royal, postată pe contul de Facebook al cântăreţului, iar fanii acestuia au reacţionat tranşant.

În video-ul respectiv, îmbrăcat la patru ace într-un smoching din material fin, Robbie Williams exprimă: „Bună ziua, Franţa. Mâine (vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. – ora Franţei), pe Stade de France, echipa voastră curajoasă va da startul mult-aşteptat al Euro. Cum se vor descurca băieţii? Să vedem. România, da? Pariez pe trei capsule că jucătorii albaştri (jucătorii echipei Naţionale a Franţei-n.r.) vor învinge cu 3-0! Ne vedem în finală”, spune britanicul în timp ce soarbe un espresso şi dă un bobârnac unei capsule galbene de cafea (semnificând naţionala României), mizând pe trei capsule albastre de cafea, simbol pentru echipa naţională a Franţei, sugerând că respectivul brand de cafea este unul al învingătorilor şi nu al învinşilor.

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close