Antena 3 CNN EURO2016 ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE. Elogii pentru tricolori. ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE
15 Iun 2016   •   19:05

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE. Grzegorz Krychowiak, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători ai naţionalei Poloniei, a fost impresionat de "meciul formidabil" reuşit de România împotriva Franţei, în deschiderea EURO 2016, potrivit unui interviu pe care l-a acordat France Football. ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE Probleme pentru favoriți

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE "Echipele favorite pe hârtie nu vor avea viaţa uşoară. Spania, Germania şi celelalte nu vor câştiga la trei-patru goluri diferenţă, asta e sigur. Când văd meciul formidabil al României, în care s-au bătut până la capăt, asta arată că există calitate peste tot. Pot deci să apară mai multe surprize la acest EURO", a spus Krychowiak, a cărui naţională a învins duminică Irlanda de Nord cu scorul de 1-0, în Grupa C a EURO 2016.

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE Polonia ne e adversară

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE Polonia este una din adversarele României în preliminariile Cupei Mondiale 2018. În următoarea sa partidă de la EURO 2016, Polonia va întâlni Germania, campioana mondială. Din Grupa C a turneului final mai face parte Ucraina.

ROMÂNIA-ELVEȚIA LIVE În Grupa A, România joacă miercuri (astăzi) împotriva Elveţiei, pe stadionul Parc des Princes din Paris, de la ora 19,00.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: EURO 2016
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close