Antena 3 CNN EURO2016 România - Franța LIVE. Cum va arăta echipa trimisă în teren de Anghel Iordănescu

România - Franța LIVE. Cum va arăta echipa trimisă în teren de Anghel Iordănescu

România - Franța LIVE. Cum va arăta echipa trimisă în teren de Anghel Iordănescu
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Iun 2016   •   00:06

Selecționerul Anghel Iordănescu și-a structurat în mare parte primul 11 pentru meciul de debut cu Franța, de mâine. Gazeta Sporturilor a aflat și care e echipa pe care "Generalul" o va trimite în teren, anunta GSP.

"Pentru noi e o mare onoare să deschidem competiția pe care o organizează UEFA, una dintre cele mai importante. Lucrurile sunt clare în ceea ce privește primul 11 în proporție de 99%. Mai avem semne de întrebare la unul dintre jucătorii care are probleme de sănătate. Nu vreau să intru în detalii", a declarat Iordănescu la Dolce.

Fotbalistul la care se referă Iordănescu este cel mai probabil Florin Andone, cel care s-a accidentat la mână. În locul lui ar putea apărea Keșeru sau Alibec. 

Echipa probabilă a României: Tătărușanu - Săpunaru, Grigore, Chiricheș, Raț - Hoban, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, B. Stancu - Fl. Andone

"Ne așteaptă un meci cu una dintre cele mai bune echipe naționale. Franța e o forță, e una dintre favoritele turneului. Am avut 5 zile pline până acum cu antrenamente, studiu video și un oarecare program de relaxare. Am studiat adversarul în două rânduri. Cunoaștem ceea ce înseamnă echipa gazdă, o forță ofensivă deosebită, dar cu probleme accentuate în apărare" - Anghel Iordănescu.

×
Subiecte în articol: România Franta Anghel Iordanescu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close