Antena 3 CNN EURO2016 Scandal la Euro 2016: Gareth Bale, acuzat de "lipsă de respect" faţă de englezi

Scandal la Euro 2016: Gareth Bale, acuzat de "lipsă de respect" faţă de englezi

Scandal la Euro 2016: Gareth Bale, acuzat de "lipsă de respect" faţă de englezi
Sursa foto: Foto: Instagram
13 Iun 2016   •   13:15

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, l-a acuzat de "lipsă de respect" pe starul naţionalei Ţării Galilor, Gareth Bale, care a afirmat că galezii sunt "mai pasionaţi şi mai mândri decât englezii", înaintea derby-ului dintre cele două selecţionate britanice, programat joi la Lens, în cadrul Grupei B de la EURO 2016.

"Să auzi cuvinte lipsite de respect, acest lucru face parte din viaţa unui jucător şi a unui antrenor", a comentat Hogdson, citat de presa britanică de luni.

"Nu fac niciodată vreun comentariu referitoare la alte naţiuni. Sunt în post de suficient de mult timp pentru a şti că fiecare adversar are dreptul să aibă propria opinie", adăugat selecţionerul Angliei, ai cărui elevi au fost ţinuţi în şah de Rusia (1-1), în meciul de debut la Campionatul European de fotbal.

Gareth Bale a declarat sâmbătă, la Bordeaux, înaintea victoriei obţinute de galezi împotriva Slovaciei (2-1): "Cred că suntem mai mândri de noi şi avem mai multă pasiune decât ei (englezii - n.red)".

Înainte de a se transfera la Real Madrid, Bale s-a format ca jucător în Anglia, unde a jucat la Southampton, iar apoi la Tottenham Hotspur, înainte de a fi cumpărat de gigantul spaniol cu 100 milioane euro.

"Mai întâi a fost Akinfeev (portarul Rusiei - n.red) care a spus că suntem cel mai slab cap de serie, iar acum este Gareth Bale. Ei pot crede ceea ce vor, însă eu, personal, nu am nicio îndoială în privinţa patriotismului nostru şi a motivaţiei noastre. Iar aceasta este ceea ce contează", a mai spus Hodgson.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close