Antena 3 CNN EURO2016 Un fost international il face praf pe Iordanescu pentru jocul slab al Romaniei: "E depasit! In ultimii 10 ani doar s-a uitat la fotbal"

Un fost international il face praf pe Iordanescu pentru jocul slab al Romaniei: "E depasit! In ultimii 10 ani doar s-a uitat la fotbal"

Un fost international il face praf pe Iordanescu pentru jocul slab al Romaniei: "E depasit! In ultimii 10 ani doar s-a uitat la fotbal"
16 Iun 2016   •   15:28

Ionel Ganea a analizat meciul României cu Elveția de aseara si dupa egalul obtinut l-a criticat pe selectionerul Anghel Iordanescu pentru deciziile luate. 

"Ieri am avut noroc. Elvețienii ne-au dominat la toate capitolele.Părerea mea este că de vină este Iordănescu. Cea mai mare greșeală a făcut-o când a plecat doctorul Pompiliu Popescu, care a avut mereu o contribuție mare până acum. Este și o problemă de medicamentație și de recuperare. Doi jucători au cerut schimbarea din cauza problemelor medicale.

Nea Puiu este depășit. În ultimii 10 ani, el a avut mai mult contact viziual cu fotbalul. Nu a profesat. Una dintre greșelile făcute a fost nefolosirea lui Lucian Sânmărtean până acum. Și din informațiile pe care le am, atmosfera la lot nu este una bună încă de dinainte să se plece la EURO. Cine să fie de vină? Eu? Iordănescu și-a văzut doar obiectivul personal. El a avut ultimul cuvânt în ceea e privește plecarea lui Pompiliu Popescu. Știu din surse sigure. El și-a văzut interesul și va ieși la pensie cu o sumă frumoasă, dar fără să realizeze nimic.

În plus, sistemul 4-2-3-1 nu ni se potrivește. Noi nu avem mijlocași care să alerge din careul nostru în careul advers, așa cum erau Gerrard și Lampard", a spus Ionel Ganea la DolceSport.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close