Antena 3 CNN Externe 130 de români, blocaţi o zi pe aeroportul din Bergamo

130 de români, blocaţi o zi pe aeroportul din Bergamo

130 de români, blocaţi o zi pe aeroportul din Bergamo
Sursa foto: Aeroport Bergamo
23 Dec 2009   •   13:29

130 de români, care trebuiau să se întoarcă încă de marţi în Capitală, au rămas blocaţi mai bine de 20 de ore în aeroportul din Bergamo, din apropiere de Milano, după ce acesta a fost închis din cauza viscolului. Într-un final, oamenii au ajuns seara pe aeroportul Băneasa, după ce compania Blue Air a trimis un avion după ei. Românii au stat blocaţi pe aeroportul italian mai bine de o zi. Pasagerii se întorceau în România, când reprezentanţii aeroportului din Bergamo au decis să închidă traficul aerian din cauza furtunii de zăpadă.

?Dimineaţă ne-a anunţat că sunt toate zborurile anulate, iar la 11.00 ne-a trimis la Veneţia. Până la 6.00 nimeni nu ştia nimic. A venit un reprezentant Blue Air şi a zis că încearcă să ne ajute şi, în cele din urmă ne-a trimis o aeronavă?, a povestit un pasager.

După mai bine de 20 de ore petrecute în aeroport, salvarea a venit de la compania Blue Air, care a trimis un avion care i-a preluat din Veneţia. Reprezentanţii companiei spun că au făcut totul pentru ca oamenii să-şi poată petrece Crăciunul în familie.

?Deşi era mai uşor să anulăm cursele definitiv, să dăm banii înapoi şi să ne continuăm activitatea, am considerat că, venind Crăciunul, oamenii trebuie să ajungă acasă. I-am transferat de la Bergamo la Veneţia unde aeroportul este deschis şi i-am îmbarcat într-o navă trimisă special pentru ei acolo, pe costul nostru?, a spus Oana Roman, purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Antena 3

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close