Antena 3 CNN Externe 170 de pasageri ai unei aeronave care trebuia să ajungă la Bucureşti, blocaţi pe aeroportul din Burgas

170 de pasageri ai unei aeronave care trebuia să ajungă la Bucureşti, blocaţi pe aeroportul din Burgas

170 de pasageri ai unei aeronave care trebuia să ajungă la Bucureşti, blocaţi pe aeroportul din Burgas
Sursa foto: Aeroport
20 Dec 2009   •   10:42

170 de pasageri, majoritatea români, care rămăseseră blocaţi pe aeroportul Burgas din Bulgaria au fost preluaţi de un autocar şi sunt aşteptaţi în Bucureşti. Oamenii au ramas blocaţi pe aeroport după ce avionul cu care intorceau de la Londra cu destinaţia Bucureşti nu a putut ateriza pe aeroportul Henri Coanda, din cauza conditiilor meteorologice.

Cursa Londra - Bucureşti Otopeni a decolat de pe aeroportul Gatwick cu o întârziere de trei ore. Motivul: biroul de check-in nu era deschis. Zborul spre România a decurs bine, până aproape de momentul aterizării. Decizia de a ateriza în Bulgaria a fost luată de pilotul aeronavei, pe motiv că vremea deasupra Bucureştiului nu permite o aterizare în siguranţă pe Otopeni, în ciuda faptului că nicio altă cursă aeriană nu a mai avut probleme sâmbătă noapte.

Pe aeroportul din Burgas, călătorii au fost lăsaţi să se descurce singuri, fără să fie cazaţi şi fără să li se pună la dispoziţie mijloacele de a ajunge în ţară. Călătorii au rămas şi fără bagaje, rămase în cala aeronavei irlandeze, care s-a întors la Londra.

Majoritatea călătorilor au plecat sâmbătă dimineaţă cu autocarele spre România, iar bagajele le vor fi trimise cu o altă cursă Aer Lingus, duminică seară sau cel târziu luni.



Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close