Antena 3 CNN Externe 20 de turişti, arestaţi după ciocnirile violente din oraşul spaniol Lloret

20 de turişti, arestaţi după ciocnirile violente din oraşul spaniol Lloret

20 de turişti, arestaţi după ciocnirile violente din oraşul spaniol Lloret
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de N.B.    |    12 Aug 2011   •   10:59

Două zeci de turişti au fost arestaţi într-un orăşel de pe litoralul spaniol după ce sute de tineri s-au bătut noaptea trecută cu forţele de ordine.

Este pentru a două noapte la rând când poliţia trebuie să facă faţă grupurilor de huligani care vandalizează magazinele din staţiune.

Totul a început de la aerul condiţionat al unui club din orăşelul situat în regiunea Costa Brava. Aparatul de climatizare s-a stricat, iar managerii discotecii au luat decizia de a deschide uşa pentru a-i lăsa pe oameni să iasă la aer. Scandalul a izbucnit când mulţi dintre cei care au ales să se răcorească nu au mai fost lăsaţi să se întoarcă în club.

Forţele de ordine au fost nevoite să apeleze la gloanţe de cauciuc şi baricade în încercarea de a-i opri pe tinerii hotărâţi să ditrugă totul în calea lor. Printre cei arestaţi se află turişti din Franţa, Germania şi Olanda.

În urmă cu două nopţi, poliţia spaniolă a arestat un turist francez  în vârstă de 23 de ani, după ce au avut loc mai multe violenţe de stradă în care au fost implicate aproximativ 400 de persoane.

Nici pentru localnici nu este foarte uşor să suporte toate scandalurile din Lloret, unii dintre ei iau în considerare chiar să se mute.

 




×
Subiecte în articol: Spania violenta arestari turisti
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close