Antena 3 CNN Externe A recunoscut că s-a culcat cu doi minori, care puteau să-i fie copii și a distrus viețile mai multor familii

A recunoscut că s-a culcat cu doi minori, care puteau să-i fie copii și a distrus viețile mai multor familii

A recunoscut că s-a culcat cu doi minori, care puteau să-i fie copii și a distrus viețile mai multor familii
09 Aug 2017   •   14:12

Brooke Lajiness, o femeie de 38 de ani din Michigan a reușit să distrugă viețile mai multor familii, iar acum a ajuns după gratii.

Femeia a mărturisit că s-a culcat cu doi adolescenți, de 14, respectiv 15 ani, iar judecătorii au decis că va petrece cel puțin cinci ani în închisoare.

Brooke a spus că aceasta a fost ”cea mai mare greșeală” pe care a făcut-o vreodată și și-a cerut iertare celor afectați. Soțul său i-a scris judecătorului spunând că nu mai poate dormi nopțile din cauza a ceea ce a făcut soția sa. În plus, unul dintre puști are acum nevoie de consiliere din partea unui psiholog.

Aventura sa cu cei doi minori a durat aproape un an, înainte ca totul să iasă la iveală, iar Lajiness să fie condamnată la 15 ani de închisoare, cu posibilitatea de eliberare condiționată după cinci. În avantajul său a fost opinia unui expert, care a considerat că femeia își regretă fapta și că este puțin probabil să recidiveze.

 

×
Subiecte în articol: femeie minori
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close