Antena 3 CNN Externe Accident mortal în Rusia. Volkswagen spulberat de un Maybach în care se afla fiica mentorului lui Putin

Accident mortal în Rusia. Volkswagen spulberat de un Maybach în care se afla fiica mentorului lui Putin

Un accident în care au fost implicate un Maybach, un Volkswagen și un autobuz a fost surprins de camerele de supraveghere din Rusia. Fiica unui apropiat al lui Vladimir Putin urmează să fie audiată, după ce și-a chemat un taxi și a plecat de la locul accidentului înainte de sosirea polițiștilor.

Accident mortal în Rusia. Volkswagen spulberat de un Maybach în care se afla fiica mentorului lui Putin
Sursa foto: Twitter/then24dotcom
de Alexandra Ionescu    |    17 Oct 2021   •   11:28

Accidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, pe o șosea din Soci. Potrivit primelor informații, mașina Volkswagen a intrat în coliziune cu un Mercedes Maybach care în acel moment depășea un autobuz.

În autobuz erau 10 pasageri, care din fericire, nu au pățit nimic.

În urma impactului, o tânără din Volkswagen a decedat pe loc, iar o alta a fost transportată la spital. Din nefericire, duminică, și cea de-a doua tânără a murit la spital.

În Mercedes se afla, prezentatoarea TV, Kseniya Sobchak. Aceasta se întorcea de la un eveniment, și era pe scaunul pasagerului. Imediat după accident, Sobchak și-a chemat un taxi și a plecat spre aeroport, lucru care a stârnit furie pe rețelele de social media. 

Ulterior accidentului, ea a declarat că a plecat imediat deoarece voia să ajungă la fiul ei, potrivit The Daily Star.

Vinovat de accident a fost șoferul Mercedesului, potrivit anchetei polițiștilor. El este acum în arest la domiciuliu.

Înaintea coliziunii, vedeta TV era implicată într-o discuție de serviciu pe ”zoom”.

”Am fost în mașină. Mașina nu este a mea, nici șoferul nu este angajatul meu. Nu l-am grăbit pe șofer, desigur. Niciunul dintre noi nu se grăbea. În timpul călătoriei eram într-o discuție de serviciu pe „Zoom” și există o înregistrare în care se vede ce fac. A fost o decizie personală pe care a luat-o șoferul”, a declarat ulterior aceasta.

Kseniya Sobchak este fiica regretatului Anatoly Sobchak, fost primar al Sankt Petersburg, al cărui adjunct și mână dreaptă în anii '90 era Vladimir Putin. Dupa absolvirea universității, a devenit gazda unei emisiuni extrem de populare în Rusia. Ulterior, în 2018, ea a candidat la presedinție și a ajuns pe locul patru cu 1,7% din voturi.

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close