Antena 3 CNN Externe Un renumit actor rus a murit pe loc într-o mașină blindată, în urma unui accident rutier bizar

Un renumit actor rus a murit pe loc într-o mașină blindată, în urma unui accident rutier bizar

Actorul Serghei Puskepalis a murit fulgerător într-un accident rutier în timp ce se deplasa într-o mașină blindată încărcată cu ajutoare pentru armata pro-rusă din Donbas.

Un renumit actor rus a murit pe loc într-o mașină blindată, în urma unui accident rutier bizar
Sursa foto: Twitter
de Gabriel Dano    |    20 Sep 2022   •   23:51

Serghei Puskepalis era actor și director artistic al Teatrului Dramatic din Iaroslavl.  Accidentul a avut loc, marţi dimineaţă, în regiunea rusă Rostov.

"Puskepalis a murit într-un accident de circulație împreună cu șoferul, în timp ce transferau un microbuz blindat Ford Transit la Moscova, unde vehiculul trebuia să fie vopsit în camuflaj pentru a fi livrat armatei în Donbas”, a declarat o sursă poliţienească citată de agenţia rusă oficială de presă TASS, citată de Agerpres.

Puskepalis, în vârstă de 56 de ani, a făcut primii paşi în carieră ca actor şi regizor de teatru. În plus, el a interpretat personaje în 25 de filme ruseşti, printre care „Simple Things”, „Metro”, „How I Ended This Summer”, pentru care a fost recompensat cu Ursul de Argint pentru cel mai bun actor la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin din 2010.

Ultima moarte suspectă în galeria celor care au lucrat pentru Vladimir Putin

Un personaj-cheie pentru operațiunile ruse din Arctica a fost găsit mort după ce a căzut peste bordul unei bărci.

Este vorba despre Ivan Peciorin, în vârstă de 39 de ani, director general al Corporației pentru dezvoltarea Orientului Îndepărtat și a Arcticii.

Peciorin (fotomontaj, stânga) a murit sâmbătă în apele de lângă insula Russky, în apropiere de Vladivostock.

Potrivit publicației Komsomolskaia Pravda, el a lucrat sub conducerea președintelui rus Vladimir Putin, având ca sarcină modernizarea operațiunilor aviatice în estul Rusiei.

Ultima apariție publică a lui Peciorin ar fi avut loc la Forumul Economic Estic, desfășurat între 5 și 8 septembrie la Vladivostok.

Moartea directorului se adaugă unei liste de decese suspecte consemnate printre bancherii și oligarhii ruși odată cu începerea războiului din Ucraina.

Maganov, un șef Lukoil care s-a zdrobit de asfalt când nu funcționau camerele de supraveghere

Înaintea lui Peciorin, presa rusă și internațională a consemnat că Ravil Maganov, șeful Consiliului administrativ al Lukoil, s-a zdrobit de asfalt în curtea Spitalului Central din Moscova.

Conform relatărilor din ziarele de la Moscova, Maganov ar fi ieșit să fumeze pe un balcon unde accesul era interzis si ar fi căzut din greșeală.

O altă variantă speculată în presă și în mediul online este că s-ar fi sinucis din cauza unei boli incurabile.

Interesant este că nu funcționau nici camerele de supraveghere de pe secția unde Maganov era internat, nici cele din curtea spitalului.

Maganov a fost unul dintre fondatorii gigantului rus Lukoil, fiind chiar decorat de Vladimir Putin.

Epidemie letală printre șefii din sectorul energetic rus

În ultimele luni de viață, el a criticat decizia președintelui rus de a invada Ucraina.

În luna mai a murit un alt șef de la Lukoil.

Alexander Subbotin a fost găsit decedat în casa unui șaman care i-ar fi injectat venin de broască, într-o procedură care ar fi trebuit să-l scape de mahmureală.

Leonid Şulman, unul dintre şefii Gazprom Invest, a fost și el găsit mort.

Oficial, a fost vorba despre o sinucidere, la fel cum s-a concluzionat și în cazul altui director Gazprom, Alexandr Tiulakov, mort după aproximativ o lună de zile în aceeași localitate.

×
Subiecte în articol: accident rutier Donbas
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close