Antena 3 CNN Externe Actorul Robert De Niro, decorat de președintele Barack Obama. Va primi cea mai înaltă distincție civilă

Actorul Robert De Niro, decorat de președintele Barack Obama. Va primi cea mai înaltă distincție civilă

Actorul Robert De Niro, decorat de președintele Barack Obama. Va primi cea mai înaltă distincție civilă
de G.S.    |    17 Noi 2016   •   15:06

În timpul campaniei prezidențiale din Statele Unite, actorul Robert De Niro a făcut deliciul internetului, după ce a publicat un mesaj video, în care îl critica dur pe Donald Trump.

De Niro chiar explica în acel film că ar vrea să îl lovească pe Donald Trump, despre care spunea că este 'un idiot, un dezastru național, un motiv de jenă pentru această țară... acest prost, acest măscărici'.

Timpul a trecut, Donald Trump a fost ales președinte al Statelor Unite și De Niro s-a calmat.

În prima sa apariție publică după alegerile prezidențiale, actorul a fost mult mai reținut și a menționat că nu ar mai putea acum să îl lovească pe Trump, pentru că ar fi arestat.

Și au mai trecut câteva zile și Robert De Niro a fost anunțat că va primi o medalie din partea actualului președinte al Statelor Unite, Barack Obama.

De Niro este pe o listă de 20 personalități care vor primi Medalia pentru Libertate, într-o ceremonie specială organizată la Casa Albă.

“Medalia pentru Libertate nu este doar cea mai înaltă distincție civilă – este și un tribut adus ideii că oricare dintre noi, indiferent de origini, are oportunitatea să schimbe istoria în bine”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Alături de Robert De Niro, vor mai fi decorați Tom Hanks, Bruce Springsteen, Ellen DeGeneres și Michael Jordan.

Ceremonia va avea loc la Casa Albă, la data de 22 noiembrie.

×
Parteneri
Cod galben de vijelii și viscol! 28 de județe sunt vizate
x close