Antena 3 CNN Externe Acuzații grave la adresa pilotului care s-a prăbușit cu o întreagă echipă de fotbal la bord. Decizia luată a contribuit la moartea a 71 de oameni

Acuzații grave la adresa pilotului care s-a prăbușit cu o întreagă echipă de fotbal la bord. Decizia luată a contribuit la moartea a 71 de oameni

Acuzații grave la adresa pilotului care s-a prăbușit cu o întreagă echipă de fotbal la bord. Decizia luată a contribuit la moartea a 71 de oameni
Sursa foto: Foto: Facebook.com
04 Dec 2016   •   17:35

Anchetatorii care încearcă să determine cauza tragediei aviatice din Columbia verifică în aceste momente dacă nu cumva pilotul Miguel Quiroga a mințit autoritățile despre planul său de zbor.

Pilotul este suspectat că ar fi înșelat autoritățile columbiene asupra locului de unde decolează pentru a le convinge că avea suficient combustibil la bord, scrie Mirror.

Acest lucru este cu atât mai grav cu cât s-a descoperit că pilotul era și unul dintre acționarii firmei care deținea avionul.

Planul său inițial de zbor indica o călătorie între Santa Cruz și Medellin de 4 ore 22 minute, iar combustibilul din rezervoarele sale ar fi ajuns exact pentru această călătorie.

Dar asta ar fi însemnat că nu era niciun loc pentru eroare. Ori, acest lucru s-a întâmplat și 71 de oameni au murit.

”Jucătorii Chapecoense au fost asasinați!”

Un coechipier al fotbaliștilor brazilieni uciși în tragedia aviatică din Columbia lansează o teorie șocantă: ”Prăbușirea avionului nu a fost un accident!”.

Încă în stare de șoc, fotbalistul Moises Santos, care nu se afla în avion din cauza unei accidentări la un meci la un meci anterior, a afirmat că pilotul Miguel Quiroga este singurul singurul vinovat de tragedie.

Pilotul bolivian de la compania aeriană Lamia a fost înregistrat în timp ce spunea turnului de control că rămâne fără combustibil, cu câteva momente înainte de a se prăbuși în munți, în Columbia.

×
Subiecte în articol: avion prabusit Chapecoense
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close