Antena 3 CNN Externe Adolescentul din Marea Britanie care a ucis-o pe fetița de șase ani, condamnat la 27 de ani de închisoare. „M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o"

Adolescentul din Marea Britanie care a ucis-o pe fetița de șase ani, condamnat la 27 de ani de închisoare. „M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o"

Adolescentul din Marea Britanie care a ucis-o pe fetița de șase ani, condamnat la 27 de ani de închisoare. „M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Mar 2019   •   20:19

Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie, care a violat și ucis o fetiță de șase ani, a fost condamnat la 27 de ani de închisoare după ce și-a recunoscut vina. 

Tânărul a făcut declarație șocantă. Acesta a spus că după ce a văzut-o pe micuța Alesha MacPhail, nu s-a gândit decât cum să o omoare.

Aaron Campbell a mai spus că dacă avea cu un an mai puțin nu ar fi făcut acest lucru. 

"Dacă eram cu un an mai tânăr nu cred că aș fi făcut asta. M-am gândit doar cum să o omor, după ce am văzut-o", a spus acesta, potrivit Daily Record.

Trupul Aleshei a fost găsit în pădurea insulei Bute, din Scoția, la câteva ore după ce dispariția ei a fost raportată autoritățiilor. Aceasta se afla în curtea bunicilor săi în momentul dispariției, acolo unde se afla și tatăl acesteia.

Potrivit medicului legist, copila a suferit 117 răni la suprafața corpului.

Citiți și Fetița violată și ucisă cu brutalitate de un adolescent. Detaliile sunt absolut înfiorătoare

×
Subiecte în articol: adolescent Marea Britanie condamnat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close