Antena 3 CNN Externe Agentul lui Christian Atsu dezminte că fotbalistul ar fi fost găsit printre ruinele din Turcia: "Este o perioadă devastatoare pentru familia sa"

Agentul lui Christian Atsu dezminte că fotbalistul ar fi fost găsit printre ruinele din Turcia: "Este o perioadă devastatoare pentru familia sa"

Agentul lui Christian Atsu, Nana Sechere, a dezmințit veștile care anunțau salvarea fotbalistului dintre dărâmăturile rămase în urma cutremurelor din Turcia și a anunțat că sportivul este, în continuare, dispărut.

Agentul lui Christian Atsu dezminte că fotbalistul ar fi fost găsit printre ruinele din Turcia: "Este o perioadă devastatoare pentru familia sa"
Sursa foto: Christian Atsu | Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2023   •   15:29

Agentul lui Christian Atsu a dezmințit, în cursul dimineții de miercuri, informațiile potrivit cărora fotbalistul ar fi fost salvat, ieri, dintre dărâmăturile cutremurului care a lovit Turcia și Siria, relatează Goal.

Nana Sechere, agentul lui Christian Atsu, a publicat o declarație în care informează că nu are detalii despre locul în care se află fotbalistul.

Ultimele informații despre Christian Atsu anunțau că fotbalistul a fost găsit printre ruine și a fost transportat de urgență la spital, fiind rănit grav la picior.

Cu toate acestea, Sechere a afirmat contrariul pe Twitter și a susținut că încă nu au putut să-l localizeze pe Atsu.

Citește și: Cutremur în Turcia şi Siria | Peste 11.200 de decese. Erdogan anunţă un sprijin de 10.000 de lire turceşti pentru fiecare familie afectată

"Încă nu am o confirmare despre locul în care se află Christian. Este o perioadă devastatoare pentru familia sa și facem tot ce putem pentru a-l localiza pe Christian.

Actualizări oficiale vor fi furnizate pe măsură ce mai multe informații vor ieși la iveală.

Vă rugăm să respectați intimitatea familiei în această perioadă chinuitoare și să vă abțineți de la răspândirea de știri nefondate, deoarece acest lucru nu va face decât să îngreuneze eforturile de căutare", a spus agentul fotbalistului.

Directorul Hatayspor este, de asemenea, dispărut

Managerul Hatayspor, Volkan Demirel, a oferit, de asemenea, informații proaspete despre Atsu și despre directorul Hatayspor.

El s-a întors la Istanbul din zona cutremurului din Hatay și a vorbit cu jurnalistul Suleyman Arat despre Atsu și despre directorul Hatayspor, Taner Savut, care este, de asemenea, dispărut.

"Nu există încă nicio veste despre Atsu și Taner Savut. Dacă s-ar afla în spital, aș împărtăși acest lucru cu voi", a spus Volkan Demirel.

În plus, medicul clubului Hatayspor, Gurbey Kahveci, a spus că a vizitat spitalele și nu l-a văzut pe celebrul fotbalist.

"Am fost la spitale, dar el nu era acolo. Din păcate, acceptăm că Taner și Cristian Atsu nu au fost găsiți până în acest moment", a declarat medicul, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close