Antena 3 CNN Externe Agent de pază la Domul din Milano, luat ostatic și amenințat cu cuțitul. Imagini șocante din timpul intervenției!

Agent de pază la Domul din Milano, luat ostatic și amenințat cu cuțitul. Imagini șocante din timpul intervenției!

O scenă demnă de filmele de acțiune a avut loc în "orașul modei" din Italia. Un agent de pază de la Domul din Milano a fost luat ostatic de un bărbat imigrant, înarmat cu un cuțit.

Agent de pază la Domul din Milano, luat ostatic și amenințat cu cuțitul. Imagini șocante din timpul intervenției!
Sursa foto: Facebook
de Claudia Simion    |    12 Aug 2020   •   22:12

Polițistul a fost obligat să îngenuncheze în fața altarului catedralei, în timp era amenințat cu cuțitul la gât. Zeci de polițiști s-au strâns în jurul lor, încercând să negocieze cu imigrantul.

Întregul incident a fost filmat. În imagini se observă că, după minute întregi de negocieri, imigrantul tot nu a cedat, dar în cele din urmă polițiștii au reușit să-l dezarmeze și să-l aresteze.

În afara Domului din Milano, unitățile antitero erau pregătite să intervină în orice moment, presupunând că în interior avea loc un atac terorist.

Momentan nu se cunoaște identitatea bărbatului, însă, potrivit primelor informații, ar fi de origine africană. Nici motivația din spatele gestului său nu e cunoscută în momentul de față.

Cei de la Departamentul antiterorist al Parchetului din Milano fac cercetări în acest caz pentru a stabili cauzele incidentului.

Matteo Salvini, liderul Ligii (extrema dreaptă) şi fost ministru de interne al Italiei - "Atenție, imagini cu un impact puternic. Teroarea de astăzi din Catedrala din Milano. Imagini derutante. Un imigrant african (se presupune că este egiptean cu permis de ședere) ia ostatic un agent de securitate și îl amenință cu un cuțit. Mulțumesc Poliției pentru intervenția extraordinară care a evitat ce a fost mai rău și a salvat o viață. Sper că acest tâlhar va plăti până la capăt".

×
Subiecte în articol: Milano ostatic
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close