Antena 3 CNN Externe Agresorul româncei lovite mortal în metroul din Roma, acuzat de omor din imprudenţă

Agresorul româncei lovite mortal în metroul din Roma, acuzat de omor din imprudenţă

Agresorul româncei lovite mortal în metroul din Roma, acuzat de omor din imprudenţă
Sursa foto: Foto: Observator
17 Oct 2010   •   11:51

Agresorul româncei lovite mortal în metroul de la Roma este acuzat de omor din imprudenţă, iar procurorii au cerut încarcerarea sa. Avocatul italianului spune că acesta este înspăimântat, dar nu de crima sa, ci de perspectiva închisorii. Maricica Hăhăianu a murit vineri seara, cu o zi înainte să împlinească 33 de ani.

Moartea Maricicăi l-a lăsat fără glas pe soţul său, care s-a exprimat doar prin intermediul avocatului.

Consilierii municipali din partidul de guvernământ au prezentat condoleanţe şi au propus chiar o zi de doliu oficial la Roma.

„A fost un act de violenţă criminală a unei persoane care, după o ceartă banală, a ajuns să lovească o doamnă cu o violenţă nemaivăzută“, a declarat Gianni Alemanno, primarul Romei.

Alemanno a promis că primăria Romei va plăti toate cheltuielile pentru transportul şi înmormântarea femeii în România. În acest timp, agresorul, un italian de 20 de ani cu antecedente de violenţă, începe abia acum să se teamă de urmările faptei. Familia sa încearcă să-i cumpere iertarea cu bani.

Dar familia Maricicăi nu doreşte decât să-l vadă pe criminal în închisoare. Asta vor şi procurorii care ar putea cere o pedeapsă de 18 ani, pentru omor din imprudenţă. Uluitor este că prietenii tânărului îi iau apărarea, ca şi cum el ar fi victima.

Oamenii obişnuiţi sunt, însă, îndureraţi de moartea româncei. Sâmbătă, la locul tragediei au apărut flori, lumânări şi mesaje de simpatie pentru familia ei.

Agresorul Maricicăi Hăhăianu, acuzat de omor prin imprudenţă



×
Subiecte în articol: romanca metrou agresor roma avocat violenta
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close