Antena 3 CNN Externe Lukașenko, atac către statele din Occident: ”Vor să declanșeze un conflict în Ucraina, dar ele să nu lupte

Lukașenko, atac către statele din Occident: ”Vor să declanșeze un conflict în Ucraina, dar ele să nu lupte

Aleksandr Lukașenko, președintele din Belarus a atacat liderii occidentali. El a declarat că vor să declanșeze un conflict în Ucraina, fără intenția de a participa la luptă.

Lukașenko, atac către statele din Occident: ”Vor să declanșeze un conflict în Ucraina, dar ele să nu lupte
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    14 Feb 2022   •   17:09

Potrivit liderului din Belarus, de îndată ce ”alertele despre război în Ucraina” se potolesc pentru o clipă, ”vine un semnal din America, iar această isterie începe să se alimenteze; adică este clar cine are nevoie de acest război”

Statele occidentale caută să declanșeze un conflict cu participarea Ucrainei, dar nu intenționează să se alăture luptei: “Văd că politicienii voștri (n.r. - ucraineni) încep să se îndoiască de cursul comun al Occidentului. Vedeți, știu sigur, ce are nevoie Occidentul astăzi aici: trebuie să declanșeze un conflict”.

”Știți, ei sunt capabili cu mâinile altora. Este mai bine să lupți cu mâinile altor oameni, cu viețile altor oameni: să moară ucrainenii, rușii, bielorușii, totul este departe”, a declarat Lukașenko în timpul întâlnirii cu politicianul ucrainean Alexander Moroz, potrivit BelTA, citată de agenția rusă de presă TASS.

Președintele a menționat că Occidentul continuă discuțiile despre invazia Rusiei în Ucraina: "Uite, dacă am plănui vreun război împotriva Ucrainei, mass-media s-ar fi comportat complet diferit. Pentru că mass-media reprezintă bombardamentele războiului modern"

”Înainte de această isterie, am luat decizia de a organiza un exercițiu militar în sudul republicii noastre. A trebuit să le desfășurăm noi înșine pentru a defini unde ar trebui să păstrăm un mic număr de trupe din cauza a ceea ce se întâmplă în Ucraina: acest aflux de arme, fugarii noștri (n.r. - figuri ale opoziției), înființarea de tabere, antrenamente. Există un aflux al acestor sabotori care vin de acolo, sincer vorbind”

Acesta este motivul pentru care autoritățile din Belarus au decis să consolideze această porțiune a graniței, potrivit lui Lukașenko.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close