Antena 3 CNN Externe Alertă cu bombă la Festivalul de Film de la Cannes

Alertă cu bombă la Festivalul de Film de la Cannes

A fost declanșată alerta cu bomba la Festivalul de film de la Cannes, conform France Info, informează Mediafax.

Alertă cu bombă la Festivalul de Film de la Cannes
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    15 Iul 2021   •   18:22

Zi cu emoţii bune dar şi mai puţin bune la Cannes. Programul festivalului a fost dat peste cap de o alertă cu bombă.   

Forţele de ordine au securizat zona, iar oamenii au fost evacuaţi imediat, inclusiv persoanele de la centrele comerciale din zonă, restaurante şi iahturi, conform France Info.

[GAL layout="4"]    

Din cauza ameninţării cu bombă, şedintele foto programate astăzi au fost anulate.    Pachetul cu pricina a fost găsit şi aruncat în aer de către pirotehnişti.

În ciuda amenințării de pericol, mulțimi de spectatori au fost văzuți adunându-se pe străzile din jur, în timp ce forțele de ordine locale păzeau zona.

Potrivit publicației The Associated Press, teama de explozie a dus la evacuarea sălii Debussy, pentru scurt timp, înaintea primei proiecții a filmului Redoubtable al lui Michel Hazanavicius, care era în competiție pentru premiul Palme d'Or.

S-a raportat că un rucsac a fost lăsat nesupravegheat la intrarea în Palais des Festivals.

O purtătoare de cuvânt a festivalului a declarat, potrivit The Hollywood Reporter: „În urma rapoartelor despre un obiect suspect în auditoriul Debussy, a fost inițiat protocolul de siguranță, iar foaierul teatrului a fost evacuat ca măsură de precauție. Procedura de verificare a clarificat problema și totul a revenit în ordine. "

Nu este prima dată când o astfel de sperietură a întrerupt procedurile strălucitorului festival de film, care a început acum 74 de ani în 1946.

Săptămâna trecută, Variety scria că hoții intraseră în camera de hotel a actriței Jodie Turner-Smith, furând bijuterii în valoare de zeci de mii de dolari, inclusiv verigheta mamei sale.

Potrivit publicației, Turner-Smith a fost mutată imediat la un alt hotel. De asemenea, i s-a oferit o echipă mai mare de securitate.

×
Subiecte în articol: Cannes
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close