Antena 3 CNN Externe ALERTE în serie în SUA. Un pachet suspect, descoperit în aeroportul din New York. Două persoane, reţinute la Boston

ALERTE în serie în SUA. Un pachet suspect, descoperit în aeroportul din New York. Două persoane, reţinute la Boston

ALERTE în serie în SUA. Un pachet suspect, descoperit în aeroportul din New York. Două persoane, reţinute la Boston
16 Apr 2013   •   18:29

Unele zone ale aeroportului LaGuardia din New York au fost evacuate, marţi, din cauza unui pachet suspect, informează postul CBS News.  Pachetul a fost descoperit pe aeroportul La Guardia, fiind verificat la această oră de forţele de ordine. Echipele speciale au fost chemate şi pe aeroportul din Boston. Două persoane au fost reţinute dintr-un zbor al American Airlines.

În cazul alertei din Boston, avionul a fost oprit la sol şi este verificat, pe aeroportul Logan, relatează presa americană. Aeronava venea de la Philadelphia, având escală la Boston.

Potrivit surselor citate, în unul din bagajele de la bordul aparatului a fost auzit un zgomot ciudat, astfel că aeronava este verificată. Conform altor surse, avionula fost reţinut pentru că la bord ar fi doi vorbitori de limbă arabă care par suspecţi.

O alertă a fost institutită şi în gara din Cleveland, Ohio.

IMAGINI ŞOCANTE din Boston. Cel mai recent bilanţ al exploziilor: 3 morţi şi 176 de răniţi, dintre care 17 sunt în stare gravă



×
Subiecte în articol: aeroport
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close