Antena 3 CNN Externe Alexander Zverev, dat afară din turneul de la Acapulco, după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului și l-a înjurat pe oficial

Alexander Zverev, dat afară din turneul de la Acapulco, după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului și l-a înjurat pe oficial

Alexander Zverev, numărul trei mondial, a fost expulzat de la turneul de la Acapulco, după o ieșire nervoasă de proporții. Germanul a lovit cu racheta scaunul arbitrului de mai multe ori și l-a înjurat pe oficial.

Alexander Zverev, dat afară din turneul de la Acapulco, după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului și l-a înjurat pe oficial
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    23 Feb 2022   •   14:34

Germanul Alexander Zverev a fost exclus de la Mexican Open de la Acapulco pentru ”comportament nesportiv”, după ce a atacat un arbitru în urma unei înfrângeri la dublu.

Zverev, care juca la dublu alături de brazilianul Marcelo Melo, a fost foarte aproape de a-l lovi pe arbitru când a atacat în mod repetat scaunul acestuia cu racheta după o înfrângere cu 6-2, 4-6, 10-6 în fața perechii formate din Lloyd Glasspool și Harri Heliovaara.

După ce cei patru jucători și-au dat mâna la plasă la final, Zverev s-a întors la scaunul arbitrului, doar pentru a-l lovi periculos de trei ori, fiind aproape să rănească și picioarele oficialului. Zverev izbucnit după o intervenție în tiebreak-ul decisiv.

”Ești un idiot nenorocit. Ai distrus tot meciul!”, a strigat el.

Într-o declarație cu privire la ieșirea nervoasă a jucătorului, ATP a confirmat că Zverev a fost eliminat din turneu și colegul german Peter Gojowczyk, pe care urma să-l înfrunte în simplu, îi va lua locul mai departe.

Zverev se va confrunta, fără îndoială, cu o amendă gravă pentru comportamentul său și riscă și o suspendare în urma examinării situației de către ATP.

”Comportamentul nesportiv” este definit de ATP Tour ca ”orice conduită greșită a unui jucător care este în mod clar abuzivă sau dăunătoare succesului unui turneu”.

Jucătorul german rămâne investigat de ATP și în urma acuzațiilor de abuz domestic din partea fostei sale iubite Olga Sharypova, inclusiv acuzații de abuz fizic și violență. Zverev a negat în mod repetat toate acuzațiile, scrie Daily Mail.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close