Antena 3 Externe Alimentația l-a lăsat aproape fără vedere pe un elev din Marea Britanie. Toți medicii au rămas uimiți de caz

Alimentația l-a lăsat aproape fără vedere pe un elev din Marea Britanie. Toți medicii au rămas uimiți de caz

de G.S.    |    15 Oct 2016   •   23:19
Alimentația l-a lăsat aproape fără vedere pe un elev din Marea Britanie. Toți medicii au rămas uimiți de caz

O mamă din Marea Britanie a descris cum fiul ei, în vârstă de 14 ani, aproape a orbit din cauza alimentației, bazată pe pui, cartofi, pâine și Cola, conform Mirror.

Kerry Morre susține că oftalmologii, doctorii și pediatrii au rămas șocați de acest caz.

Femeia spune că școlarului i s-a spus că va trebui să se obișnuiască cu această condiție și că este posibil chiar să orbească.

Abia în urma unui control la un oftalmolog, care a explicat posibilitatea unei operații, au apărut și răspunsurile – o deficiență de vitamina A.

Și se pare că această deficiență a rezultat în urma alimentației proaste a copilului.

Mama a explicat că fiul ei a refuzat să mănânce orice altceva încă de la vârsta de cinci ani. În timp, au început să apară problemele, dar, pe lângă cele evidente, legate de greutate, au apărut și altele.

Ulterior, tânărul a intrat pe o dietă bazată pe shakeuri cu vitamine și legume, care a dat rezultate. Acum, copilul are o vedere normală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close