Antena 3 CNN Externe Ambasada Rusiei în România, mesaj pentru românii care s-au oferit să doneze sânge sau organe pentru Vladimir Putin

Ambasada Rusiei în România, mesaj pentru românii care s-au oferit să doneze sânge sau organe pentru Vladimir Putin

Pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în România, a fost postat un mesaj pentru internauții care s-au declarat doritori să doneze organe sau sânge pentru a-l salva pe președintele Vladimir Putin.

Ambasada Rusiei în România, mesaj pentru românii care s-au oferit să doneze sânge sau organe pentru Vladimir Putin
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    18 Mai 2022   •   18:22

În ultimele săptămâni, publicații din întreaga lume au pus la îndoială sănătatea liderului de la Kremlin. Bolile de care ar suferi președintele Federației Ruse, după părerea analiștilor, par să fie din cele mai diverse, de la Parkinson, la cancer

În lumina acestor discuții, se pare că mulți oameni s-au arătat dornici să ”pună umărul” la salvarea lui Vladimir Putin, fie prin donarea de sânge sau chiar organe. 

Pe pagina proprie de Facebook, ambasada Rusiei în România a publicat bun mesaj prin care le mulțumea tuturor ”suporterilor” și prin care neagă faptul că președintele Rusiei suferă de orice fel de boală.

❗️În atenția abonaților noștri Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării”...

Posted by Ambasada Rusiei în România - Посольство России в Румынии on Wednesday, May 18, 2022

” În atenția abonaților noștri

Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a ”ajuta vindecării” Președintelui Rusiei, Vladimir Putin, inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui.

Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei.

Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris”.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close