Antena 3 CNN Externe American curajos. A ameninţat hoţii care vroiau să-i jefuiască benzinăria cu propriile lor arme (VIDEO)

American curajos. A ameninţat hoţii care vroiau să-i jefuiască benzinăria cu propriile lor arme (VIDEO)

American curajos. A ameninţat hoţii care vroiau să-i jefuiască benzinăria cu propriile lor arme (VIDEO)
Sursa foto: Vanzator benzinarie
25 Oct 2009   •   15:04

Angajatul unei benzinării din Statele Unite a dat dovadă de un curaj nebun. I-a smuls arma celui care a vrut să îl jefuiască şi a pornit în urmărirea celor doi hoţi. Bărbatul lucrează la o benzinărie din cartierul new-yorkez Long Island. Acum câteva zile, doi indivizi mascaţi, dintre care unul înarmat cu o puşcă, au încercat sa-l jefuiască. Bărbatul a dat dovadă de sânge rece şi a reacţionat imediat. Întregul incident a fost suprins de camere de supraveghere din benzinărie.

"Le-am spus: Staţi liniştiţi, staţi liniştiţi. O să vă dau banii. Apoi am dat arma la o parte şi am tras-o până i-am smuls-o din mână", povesteşte el. Bărbatul nu era la prima experienţă de acest fel. A mai fost jefuit de două ori. De data aceasta, a decis să nu se mai lase intimidat de agresori.

"Am luat arma şi după şocul iniţial le-am spus: Vă împuşc. Aţi încercat să trageţi în mine şi acum o să vă împuşc eu. Au luat-o la fugă şi am plecat după ei."

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost şocaţi când au văzut imaginile. I-au spus vânzătorului că incidentul ar fi putut să îl coste chiar viaţa. Oamenii legii încearcă acum să afle identitatea celor doi hoţi.



Antena 3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close