Antena 3 CNN Externe Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută după ce a urcat într-o maşină la ocazie, a fost găsită moartă

Ana-Maria, tânăra însărcinată dispărută după ce a urcat într-o maşină la ocazie, a fost găsită moartă

Ana-Maria Guja, tânăra însărcinată care a dispărut după ce a fost luată la ocazie şi care a fost căutată de 900 de oameni timp de o săptămână, a fost găsită moartă. Presupusul criminal ar fi un fost polițist, cel care a luat-o pe fată la ocazie.

de Alin Tarnovschi    |    21 Apr 2024   •   16:53

Tănăra de 19 ani, dintr-o localitate din Orhei, a dispărut pe 12 aprilie. Ana-Maria Guja a fost surprinsă pentru ultima dată în timp ce urca într-o maşină. Înainte de a se urca în autoturism, Ana-Maria i-a scris iubitului un mesaj.

Mesajul fetei a început să ridice semne de întrebare când persoana pe care iubitul tinerei o trimisese să o ducă acasă, i-a spus că ea nu se află la locul de întâlnire. Din acel moment, Ana-Maria nu a mai putut fi contactată.

Câteva zile mai târziu, Poliţia din Republica Moldova anunţa că şoferul maşinii în care s-a urcat a fost reţinut, însă refuză să colaboreze cu anchetatorii.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi mai multe imagini cu Ana-Maria

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Peste 900 de oameni s-au mobilizat pentru a o căuta pe Ana-Maria, mai bine de o săptămână. Poliţiştii au anunţat că la căutări au fost implicați colegii lor din subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici. În plus, noi circumstanțe au determinat anchetatorii să extindă căutările și în raionul Telenești.

Din păcate, pe 20 aprilie, Poliția a anunțat că trupul neînsuflețit al Anei a fost găsit cu greu, lângă un pârâu. Era aruncat într-o groapă, acoperit cu crengi.

Mai mult, apropiații susţin că tânăra ar fi fost şi însărcinată în 6 luni.

Principalul suspect, bărbatul care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie, este un fost poliţist, în vârstă de 45 de ani. Deşi iniţial a refuzat să colaboreze cu autorităţile, bărbatul ar fi mărturisit ulterior că la scurt timp după ce a luat-o pe fată cu mașina, tânăra ar fi coborât din autoturismul său.

×
Subiecte în articol: disparuta Republica Moldova Orhei
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close