Antena 3 CNN Externe Andorra. Trei muncitori au murit după prăbuşirea unui pod în construcţie (VIDEO)

Andorra. Trei muncitori au murit după prăbuşirea unui pod în construcţie (VIDEO)

Andorra. Trei muncitori au murit după prăbuşirea unui pod în construcţie (VIDEO)
Sursa foto: Andorra
08 Noi 2009   •   13:29

Tragedie în Andorra, după ce un pod în construcţie s-a prăbuşit. Trei muncitori au murit iar alţi şase sunt în stare foarte gravă. Autorităţile continuă să caute trupurile altor doi oameni, care au fost prinşi sub dărâmături. Câteva zeci de metri din structura de beton a podului, aflat în construcţie, s-au năruit. Accidentul s-a produs sâmbătă, la ora locală 12.00, însă la căderea serii autorităţile continuau să caute corpurile a doi muncitori, rămaşi prinşi sub ruine.

"L-am localizat pe unul dintre muncitori, dar este înconjurat de bucăţi de fier, aşa că trebuie să îndepărtăm fiarele mai întâi. La început n-am crezut că o să dureze aşa de mult, dar într-un astfel de caz timpul este relativ. În legătură cu cel de-al doilea om care este în continuare disprărut, trebuie să-l scoatem întâi pe primul ca să putem crea un corior şi să ajungem la celălalt", spune un reprezentant al autorităţilor.

Echipajele de intervenţie au scos de sub dărâmături două cadavre, iar alţi şase muncitori au ajuns la spital în stare gravă. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Lucrările la construcţie urmau să fie finalizate în cursul anului viitor.



Antena 3

×
Parteneri
O româncă prezidează completul de judecători pentru Netanyahu
x close