Antena 3 CNN Externe "Anonymous" atacă siteurile israeliene. Hackerii sunt aliaţii palestinienilor din Gaza

"Anonymous" atacă siteurile israeliene. Hackerii sunt aliaţii palestinienilor din Gaza

"Anonymous" atacă siteurile israeliene. Hackerii sunt aliaţii palestinienilor din Gaza
16 Noi 2012   •   11:50

În timp ce Israelul şi Hamas continuă conflictul mortal din Fâşia Gaza, grupul de hackeri Anonymous s-a alăturat părţii palestiniene şi a lansat un atac digital, împotriva siteurilor guvernamentale israeliene.

Joi dimineaţă, hackerii au anunţat că vor sparge paginile web ale Forţelor de Apărare, ale cabinetului Netanyahu şi a altor siteuri care aparţin unor corporaţii financiare şi de securitate din Israel.

Atacurile sunt sub forma unor infuzii masive de trafic, ceea ce provoacă blocarea accesului la server, relatează Global Post.

"Anunţ către populaţia din Gaza şi din teritoriile ocupate! Anonymous este de partea voastră în această luptă. Vom face tot ce ne stă în putere să împiedicăm forţele răului, care s-au aliat împotriva voastră. Ne vom folosi de toate resursele pentru a ne asigura că veţi rămâne conectaţi la internet pentru ca întreaga lume să afle despre ororile la care sunteţi supuşi", se arată într-un comunicat al grupului de hackeri, postat pe Twitter şi pe alte reţele sociale.

Totodată, membrii Anonymous au anunţat că au blocat "siteuri de securitate şi supraveghere israeliene".
"Noi, cei de la Anonymous, nu vom sta deoparte să observăm cum un stat laş sionist demolează viaţa unor oameni nevinovaţi"

Cu toate că retorica hackerilor a fost extrem de dură, Andy Greenberg notează pentru Forbes, că cele mai multe siteuri, vizate de Anonymous, sunt încă disponibile.

×
Subiecte în articol: Hamas Fasia Gaza
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close