Antena 3 CNN Externe Are 52 de ani, dar arată ca un adolescent. Bărbatul a dezvăluit dieta tinereții. Ce mănâncă în fiecare zi

Are 52 de ani, dar arată ca un adolescent. Bărbatul a dezvăluit dieta tinereții. Ce mănâncă în fiecare zi

Are 52 de ani, dar arată ca un adolescent. Bărbatul a dezvăluit dieta tinereții. Ce mănâncă în fiecare zi
Sursa foto: Pixabay
22 Sep 2018   •   14:24

Un bărbat din Singapore pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Chuando Tan are 52 de ani, dar arată ca un adolescent. Ei bine, el a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține ca la 20 de ani.

Chuando a lucrat ca model în 1980 și a reușit să-și facă loc și în lumea muzicii, în anii 90, însă cariera muzicală nu a durat mult. 

Chuando Tan este de părere că ești ceea ce mănânci și că felul în care arăți se datorează în proporție de 70% alimentației, iar restul de 30% sportului. De aceea consumă 6 ouă fierte la micul dejun, însă doar două gălbenușuri pentru că sunt bogate în colesterol, alături de un pahar cu lapte. Câteodată adaugă avocado sau fructe de pădure, scrie cancan.ro.

În afară de ouă, din alimentație nu îi lipsesc orezul, legumele la grătar și supa de pește. Fotograful admite că are și o slăbiciune, înghețata, dar pe care o consumă doar în prima parte a zilei. Evită cafeaua, dar bea ceai și multă apă. Nu fumează, nu consumă alcool și mănâncă mereu salată la cină. De altfel, Chuando Tan se antrenează de 3-4 ori pe săptămână, însă nu mai mult de 30 de minute. Însă în ciuda faptului că are un trup de Zeus, fotograful este burlac și, pe deasupra, mai este și extrem de timid.

×
Subiecte în articol: adolescent barbat dieta tinerete
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close