Antena 3 CNN Externe Atac armat în Serbia. Un bărbat de 60 de ani a împuşcat mortal 13 persoane şi apoi a încercat să se sinucidă

Atac armat în Serbia. Un bărbat de 60 de ani a împuşcat mortal 13 persoane şi apoi a încercat să se sinucidă

Atac armat în Serbia. Un bărbat de 60 de ani a împuşcat mortal 13 persoane şi apoi a încercat să se sinucidă
Sursa foto: Foto: canberratimes.com.au
de M.Z.    |    09 Apr 2013   •   11:11
Update 11.11 - Potrivit martorilor, totul a pornit de la o ceartă în familie. Bărbatul şi-a ucis fiul şi şi-a rănit grav soţia, cu o armă de vânătoare. Apoi a ieşit în stradă şi s-a dus din casă în casă, împuşcându-şi vecinii şi rudele.

Update 10.38
- Purtătoarea de cuvânt a spitalului de urgenţă din Belgrad, Nada Macura, a spus că atacatorul, un bărbat de 60 de ani identificat doar sub numele de Ljubisa B., a folosit o armă cu care a ucis şase bărbaţi, şase femei şi un copil, potrivit AP.

Motivele atacului nu sunt pentru moment cunoscute.

Reprezentanta spitalului a spus că bărbatul a încercat să îşi ucidă şi nevasta şi apoi să se sinucidă. Amândoi au rămas în viaţă, însă cu răni grave. O altă persoană a fost rănită. Ea a mai afirmat că, din câte se pare, atacatorul nu este un alienat mintal.
________________________________________________

Un bărbat de 60 de ani, cu probleme psihice, a ucis 13 persoane, inclusiv un bebeluş, în urma unui atac armat care a avut loc marţi, în Serbia.

Totodată, agresorul a mai rănit alte trei persoane, în atacul armat care s-a produs într-un sat, în apropiere de Belgrad, a anunţat televiziunea sârbă de stat RTS citând o sursă din cadrul poliţiei, potrivit AFP.

Un purtător de cuvânt al Ministerului sârb de Interne a confirmat că mai multe persoane au fost găsite moarte în două case, în satul Velika Ivanca, la 50 de kilometri sud de Belgrad, fără să vrea să precizeze numărul victimelor şi anunţând că este în curs o anchetă.












×
Subiecte în articol: atac armat Serbia morti
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close