Antena 3 CNN Externe Atac armat în Italia. Doi copii şi un bărbat au fost împuşcaţi mortal

Atac armat în Italia. Doi copii şi un bărbat au fost împuşcaţi mortal

Clipe de groază pe o stradă din localitatea Ardea de lângă Roma. Un bărbat înarmat a deschis focul duminică şi a împuşcat mortal doi copii şi un pensionar.

Atac armat în Italia. Doi copii şi un bărbat au fost împuşcaţi mortal
Sursa foto: Ansa.it
de Claudia Popovici    |    13 Iun 2021   •   22:49

Potrivit autorităţilor, atacatorul un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a început să tragă cu arma în plină stradă. Doi copii care se jucau pe stradă şi un bărbat, în vârstă de 74 de ani, care era în trecere prin zonă, au fost împuscați mortal.

După incident, atacatorul a fugit de la locul faptei şi s-a baricadat într-o clădire din apropiere. Ulterior, el a fost găsit de autorități fără viaţă. Se bănuiește că acesta s-ar fi sinucis atunci când a observat că poliţiştii se pregăteau să intre în clădire.

Potrivit presei locale, individul avea probleme psihice şi era cunoscut opiniei publice pentru comportamentul său agresiv, mai ales asupra vecinilor. 

„Suntem profund întristați de moartea celor doi copii şi a vârstnicului", a transmis primarul Romei, Virginia Raggi, exprimând condoleanțe comunității din Ardea.

Autorităţile încearcă acum să afle cum a intrat bărbatul în posesia armei, mai ales că în comunitate era cunoscut fiind agresiv şi cu probleme psihice.

×
Subiecte în articol: atac armat copii femeie împușcată
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close