Antena 3 CNN Externe Barack Obama a luat masa la un restaurant fast-food din Washington (VIDEO)

Barack Obama a luat masa la un restaurant fast-food din Washington (VIDEO)

Barack Obama a luat masa la un restaurant fast-food din Washington (VIDEO)
11 Ian 2009   •   13:34

Barack Obama profită cât mai mult de ultimele zile în care mai este un om de rând, înainte de a prelua oficial funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Obama a luat sâmbătă masa la un fast-food, într-un cartier popular din Washington.
Oamenii veniţi la restaurant pentru un prânz rapid şi fără pretenţii au avut surpriza să-l vadă pe însuşi preşedintele ales al Statelor Unite. Obama, care era însoţit de primarul Washingtonului, a strâns toate mâinile care i s-au întins, a mângâiat copiii, a glumit cu clienţii şi s-a lăsat fotografiat şi filmat de cei care aveau la ei telefoanele mobile. El a comandat specialitatea caseiŞ un hot-dog cu sos de ardei şi cartofi pai, iar apoi a cerut şi un mic supliment.
La plecare Obama s-a declarat foarte mulţumit de localul pe care-l vizita pentru prima dată. Locuitorii din Washington speră că el va mai ieşi în oraş, chiar dacă nu neapărat la fast-food, spre deosebire de George W. Bush, care nu prea a fost văzut în afara Casei Albe.
Pe un ton mai serios, Obama şi-a susţinut sâmbătă, la radio, planul de relansare economică despre care a spus că ar putea crea sau salva trei până la patru milioane de locuri de muncă. El i-a avertizat, totuşi, pe americani că actuala criză economică, cea mai profundă după anii '30, ar putea să se agraveze şi mai mult înaintea redresării.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Barack Obama fast food Washington
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close