Antena 3 CNN Externe Un bărbat fără adăpost a câștigat peste 100.000 de dolari după ce a pariat 5 dolari pe o echipă de fotbal: "Am țipat, m-am prăbușit în genunchi și am plâns!"

Un bărbat fără adăpost a câștigat peste 100.000 de dolari după ce a pariat 5 dolari pe o echipă de fotbal: "Am țipat, m-am prăbușit în genunchi și am plâns!"

Un om al străzii a avut parte de cel mai mare miracol din viața lui după ce a pariat 5 dolari pe o echipă de fotbal.

Un bărbat fără adăpost a câștigat peste 100.000 de dolari după ce a pariat 5 dolari pe o echipă de fotbal: "Am țipat, m-am prăbușit în genunchi și am plâns!"
Sursa foto: Getty Images I South_agency
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Noi 2023   •   17:21

Bărbatul, pe numele său Robert,  în vârstă de 36 de ani, din Noua Zeelandă, a mers la Petone Working Men's Club pentru a urmări Melbourne Cup.

În timpul unei scurte pauze pentru o țigară, a decis să-și verifice contul, fără a avea vreo așteptare specială.

Cu toate acestea, surpriza sa a fost imensă atunci când a descoperit că suma de 5 dolari pe care a pariat s-a transformat într-un câștig impresionant de 106.000 de dolari.

"Nu-mi venea să cred și m-am gândit: Trebuie să fie ceva în neregulă aici", a mărturisit Robert.

Citește și: El este Brian, tânărul fără studii în drept care a câştigat zeci de cazuri în instanţă | Detaliul care l-a adus în atenţia poliţiei

"Am intrat în easybets-ul meu și mi-am dat seama că era o bifă verde lângă primele patru easybets de 5 dolari cu 106.000 de dolari".

De la o perioadă în care se simțea pierdut și fără adăpost, Robert a devenit brusc bogat peste noapte

"Acum câteva luni plângeam pe marginea străzii pentru că nu aveam unde să mă duc. Acum, mă consider binecuvântat, serios", a adăugat el, reflectând asupra schimbării incredibile din viața sa.

"Când mi-am dat seama că cei 106.000 de dolari nu au fost o greșeală și că erau cu adevărat ai mei, nu mi-a venit să cred. Am țipat de bucurie, apoi m-am prăbușit în genunchi și am plâns, ca să fiu sincer", potrivit LadBible.

Robert nu a putut să-și țină vestea pentru el și a sunat imediat prietena pentru a-i împărtăși bucuria.

Robert se pregătește acum să își cumpere o casă

Melbourne Cup a devenit momentul anual în care Robert își încearcă norocul, iar acum această tradiție s-a dovedit a fi cu adevărat norocoasă pentru el.

Cu acești bani neașteptați, el plănuiește să facă pași importanți în transformarea vieții sale. De la a fi fără adăpost și a locui "într-un garaj", Robert se pregătește acum să plătească un avans pentru o casă.

Victoria sa a deschis "multe uși, atât de multe posibilități", iar tânărul de 36 de ani se bucură de perspectiva de a călători pentru prima dată în afara Noii Zeelande.

Cu o atitudine înțeleaptă, el spune că va utiliza banii cu înțelepciune și că acești 5 dolari pariați au devenit cei mai buni investiți în viața sa.

×
Subiecte în articol: om al strazii castig pariuri sportive
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close