Antena 3 CNN Externe Un bărbat a ajuns să doarmă în mașină, după ce câțiva străini i-au ocupat casa, în Italia: ”Dorm în patul meu și folosesc lucrurile mele”

Un bărbat a ajuns să doarmă în mașină, după ce câțiva străini i-au ocupat casa, în Italia: ”Dorm în patul meu și folosesc lucrurile mele”

Un bărbat din localitatea Quarto, orășel situat în regiunea Campania, doarme în mașină de câteva zile, după ce câțiva străini i-au ocupat casa.

Un bărbat a ajuns să doarmă în mașină, după ce câțiva străini i-au ocupat casa, în Italia: ”Dorm în patul meu și folosesc lucrurile mele”
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2023   •   10:52

Pe data de 7 noiembrie 2023, vecinii l-au anunțat pe bărbat, după ce a plecat la muncă, despre faptul că trei femei și câțiva copii au pătruns în locuința lui.

Bărbatul a sunat de urgență la poliție. Ulterior, după ce au făcut verificări la locuința acestuia, forțele de ordine nu i-au permis bărbatului să intre. Motivul invocat este că urmează să fie făcute verificări de către primăria orașului. 

Astfel, victima locuiește în mașina personală de cinci zile, conform celor declarate de un politician italian, Francesco Borrelli.

”Dacă vreau să intru în casa mea pentru a-mi lua lucrurile personale, trebuie să anunț Carabinierii, care mă însoțesc doar din amabilitate, în timp ce ocupanții dorm în patul meu și folosesc lucrurile mele”, a transmis păgubitul prin intermediul lui Borrelli, potrivit ziarului Il Messaggero.

Citește și: Un bărbat din București își ține vecinii în frig, în prag de iarnă. Motivul pentru care a lăsat tot blocul fără gaz

Bărbatul a mai precizat că a devenit titularul casei în anul 2021, după moartea mamei sale cu care locuia în acel imobil, efectuând și formalitățile necesare de succesiune.

Francesco Borrelli se arată șocat de situație și subliniază gravitatea fenomenului ocupărilor abuzive. Politicianul a mai precizat că au mai avut loc ocupări abuzive în zona respectivă, folosind aceeași metodă: se aștepta plecarea proprietarilor pentru a ocupa locuințele cu femei și copii.

Autoritățile solicită evacuarea imediată a ocupanților ilegali și desfășoară investigații cu privire la existența unui „sistem” în spatele acestor ocupări.

×
Subiecte în articol: Italia barbat italia casa
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close