Antena 3 CNN Externe Bărbatul înconjurat de femei goale din fotografia publicată pe TMZ nu este John F. Kennedy

Bărbatul înconjurat de femei goale din fotografia publicată pe TMZ nu este John F. Kennedy

Bărbatul înconjurat de femei goale din fotografia publicată pe TMZ nu este John F. Kennedy
Sursa foto: JFK
29 Dec 2009   •   18:04

Fotografia cu John F. Kennedy, pe un yacht, înconjurat de femei goale nu îl înfăţişează de fapt pe fostul preşedinte american, susţine site-ul The Smoking Gun. Imaginea a fost publicată în numărul din noiembrie 1967 al revistei americane Playboy, iar cel care pare a fi Kennedy este de fapt un manechin.

Imaginea care ar fi putut schimba istoria, aşa cum a fost numită de site-ul care a publicta-o iniţial, TMZ.com, nu este aşadar un fals, însă nu îl reprezintă pe Kennedy. Fotografia originală era color, iar cei de la TMZ au prezentat o versiune alb-negru, în care faţa presupusului preşedinte nu se putea distinge foarte bine. Mai mult, site-ul susţinea că a luat legătura cu mai mulţi experţi în domeniul fotografiei care au confirmat că aceasta nu este trucată. În sprijinul ideii că în imagine este JFK s-ar fi pronunţat şi câţiva biografi ai acestuia.



Siteul The Smoking Gun a luat legătura cu fotograful Playboy din acea perioadă, Larry Dale Gordon, care a confirmat faptul că în poză apare un ?model plătit?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fotografie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close