Antena 3 CNN Externe Barcelona. Zeci de vânzători au pozat dezbrăcaţi într-un calendar, în scopuri caritabile

Barcelona. Zeci de vânzători au pozat dezbrăcaţi într-un calendar, în scopuri caritabile

Barcelona. Zeci de vânzători au pozat dezbrăcaţi într-un calendar, în scopuri caritabile
24 Ian 2011   •   18:24

Oamenii simpli din Barcelona luptă în felul lor pentru a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi. 30 de vânzători dintr-un cartier din Barcelona au pozat dezbrăcaţi într-un calendar, iar banii strânşi vor fi donaţi unei cantine pentru nevoiaşi.

Dorinţa de a face o faptă bună i-a vindecat de prejudecăţi. Cei care au pozat în acest calendar sunt vânzători la pescării, brutării sau magazine de cartier.

"În cartier mi se spune brutarul..." Acum este brutarul-vedetă. Unul dintre cei 30 de curajoşi care au pozat dezbrăcaţi, acoperiţi numai de câte-un prosop sau de coşuri cu fructe şi legume.

 


Unii au prins gustul şedinţelor foto şi au pozat chiar în mai multe pagini: "Am apărut şi în luna noiembrie. Îmi place pentru că nu sunt ruşinos. Nu mă deranjază! Ce contează că e o poză sau sunt două!". În tot cartierul se vorbeşte numai despre asta.

Ineditul calendar nici nu mai are nevoie de reclamă. Toată lumea îl cumpără şi îl răsfoieşte în căutarea unor feţelor cunoscute.
Toţi banii strânşi vor merge în visteria unei cantine a săracilor, care va rămâne deschisă datorită îndrăznelii vânzătorilor.

×
Subiecte în articol: Barcelona calendar fotografii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close