Antena 3 CNN Externe Belgia. Angajaţi ai unei grădini zoologice, trimişi în judecată deoarece au fost prea violenţi cu un ren (VIDEO)

Belgia. Angajaţi ai unei grădini zoologice, trimişi în judecată deoarece au fost prea violenţi cu un ren (VIDEO)

Belgia. Angajaţi ai unei grădini zoologice, trimişi în judecată deoarece au fost prea violenţi cu un ren (VIDEO)
12 Mar 2010   •   22:45

Din victime au devenit agresori. Trei angajaţi ai unei grădini zoologice din Belgia au fost daţi în judecată de Protecţia Animalelor. Motivul: au fost prea violenţi cu un ren care îi atacase şi era pe punctul să îi ucidă. Vă avertizăm că urmează imagini ce pot avea un puternic impact emoţional.


În timp ce făcea curăţenie în ţarc, îngrijitoarea a căzut victima unuia dintre reni. Evident deranjat de vizita ei, animalul s-a năpustit asupra ei şi, din ceea ce se poate vedea în imaginile surprinse de un martor ocular, a şi rănit-o.

Nici după ce au ajuns "întăririle", renul nu s-a lăsat intimidat. Nici de bărbatul venit în ajutorul colegei sale, şi cu atât mai puţin de loviturile primite. Ba mai mult, parcă a prins puteri. Nimic nu părea să îl convingă să abandoneze ofensiva. Aşa că oamenii au făcut din nou apel la violenţă.

Nici cea de-a treia persoană care a sărit în ajutorul celor doi îngrijitori nu a avut mai mult succes în calmarea animalului furios. Renul părea că se hrăneşte cu puterea oamenilor pe care îi secătuia de forţe.
După minute bune de luptă, animalul a fost, în cele din urmă, doborât la pământ. Răsplata pentru îngrijitori a fost însă una cel puţin neaşteptată. Oamenii au fost daţi în judecată de Protecţia Animalelor pentru comportamentul lor prea violent şi izvorât din "dorinţa de răzbunare".



Observator

×
Subiecte în articol: violenta gradina zoologica
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close