Antena 3 CNN Externe Un biciclist a fost urmărit și ucis în bătaie după ce s-a lovit de o mașină, în trafic. Patru suspecți sunt căutați de poliția britanică

Un biciclist a fost urmărit și ucis în bătaie după ce s-a lovit de o mașină, în trafic. Patru suspecți sunt căutați de poliția britanică

Poliția din Marea Britanie a declanșat o anchetă după ce un biciclist a fost urmărit și ucis, în urma unei coliziuni în trafic.

Un biciclist a fost urmărit și ucis în bătaie după ce s-a lovit de o mașină, în trafic. Patru suspecți sunt căutați de poliția britanică
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    03 Oct 2022   •   17:13

Potrivit celor stabilite de anchetatori, incidentul s-a petrecut săptămâna trecută în Cippenham, o suburbie a municipalității Slough din Anglia.

După coliziune, care a avut loc noaptea, cei patru ocupanți ai mașinii - aparent, un Volkswagen Golf - s-au dat jos și l-au urmărit pe biciclist.

L-au ajuns la Waterman Court și l-au lovit cu sălbăticie, după care s-au urcat în mașină și au dispărut.

Biciclistul, un tânăr de 21 de ani, a murit la fața locului din cauza rănilor suferite. 

Ofițerii din cadrul Thames Valley Police au descris incidentul drept "șocant" și au anunțat demararea unei investigații pentru crimă.

Poliția britanică face apel la populație pentru informații

"Este un incident șocant și tragic, care a avut drept rezultat moartea unui bărbat de 21 de ani. Sunt puține informații disponibile în această etapă a anchetei, inclusiv în ceea ce privește descrierea atacatorilor.

Prin urmare, este esențial să fim contactați de oricine a asistat la oricare dintre momentele acestui incident. Dacă ați văzut atacul sau dacă ați văzut un Volkswagen Golf negru în zonă înainte sau după incident, vă rugăm să luați legătura cu noi", a declarat detectivul Andy Howard.

Poliția se așteaptă ca mașina suspecților să prezinte avarii în urma coliziunii. 

Autoritățile au recomandat eventualilor martori să contacteze autoritățile la 101, număr destinat raportării infracțiunilor care nu reprezintă urgențe, și să precizeze numărul de referință al acestui caz, 20221002-1905, relatează Daily Mail.

×
Subiecte în articol: Cippenham Anglia biciclist ucis
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close