Antena 3 CNN Externe Cadavrul unei fetițe de 6 ani, ținut timp de două zile în curtea unui vecin, în timp ce polițiștii și părinții o căutau, în SUA

Cadavrul unei fetițe de 6 ani, ținut timp de două zile în curtea unui vecin, în timp ce polițiștii și părinții o căutau, în SUA

Cadavrul unei tinere de șase ani, răpită și strangulată până la moarte de vecinul acesteia, a fost găsit în curtea criminalului, abia la a treia percheziție a poilițiștilor din SUA, conform Mirror.

Cadavrul unei fetițe de 6 ani, ținut timp de două zile în curtea unui vecin, în timp ce polițiștii și părinții o căutau, în SUA
Sursa foto: Fcebook/ CAYCE DEPARTMENT OF PUBLIC SAFETY
de Alexandru Negrici    |    07 Iul 2021   •   17:57

Faye Marie Swetlik a fost răpită din casa ei din Carolina de Sud pe 10 februarie, iar trupul său a fost găsit ascuns într-un mormânt, la doar 200 de metri de casa răpitorului, pe nume Coty Taylor, pe data de 13 februarie.

Filmările CCTV arată o persoană care golește conținutul unui sac negru, în zona împădurită unde a fost descoperit ulterior corpul lui Faye, la doar 300 de metri de casa ei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poliția a fost în casa lui Taylor de două ori în zilele care au precedat înmormântarea ei, arată un raport de poliție recent publicat, analizat de The Post și Courier.

Oamenii legii au căutat în casa lui Taylor, în timp ce el lipsea, la două zile la dispariţia lui Faye. Acolo au găsit un bagaj plin cu lenjerie, dar nu au bănuit nimic. Mai târziu, testele au arătat că erau urme din ADN fetiţei. În plus, ADN lui Taylor a fost găsit sub unghiile copilei.

Colegul de cameră al lui Taylor a descris totuși că a simțit un miros puternic în casă, însă nu a realizat că este un cadavru ținut acolo.

În urma autopsiei, a fost descoperit faptul că fetița a murit la doar două ore de la dispariție.

Taylor a fost descris de către ceilalți vecini ca fiind "imatur" și "depresiv".

Acesta s-a înjunghiat la câteva ore după ce anchetatorii au găsit cadavrul fetei.

×
Subiecte în articol: SUA Carolina de Sud
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close