Antena 3 CNN Externe Carnagiu în orașul ucrainean Pokrovsk și în regiunea Harkov, după un atac rusesc cu rachete. Cel puțin zece oameni au murit

Carnagiu în orașul ucrainean Pokrovsk și în regiunea Harkov, după un atac rusesc cu rachete. Cel puțin zece oameni au murit

Rachetele rusești au lovit de două ori în noaptea de luni spre marți centrul orașului ucrainean Pokrovsk, transmite presa internațională.

Carnagiu în orașul ucrainean Pokrovsk și în regiunea Harkov, după un atac rusesc cu rachete. Cel puțin zece oameni au murit
Sursa foto: Kyiv Independent
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   09:11

Cel puțin opt persoane, între care cinci civili, au murit, a declarat guvernatorul regional Pavlo Kirilenko.

Conform guvernatorului, cele două rachete au lovit la 40 de minute distanță orașul controlat de Ucraina, aflat în apropierea liniei de front.

Doi salvatori și un militar se numără printre cei uciși.

Nouă polițiști și un militar au fost răniți.

Alți numeroși răniți au fost consemnați printre civili, inclusiv un membru al Consiliului local orășenesc, au declarat oficialii ucraineni.

Imaginile filmate în oraș după atac (foto principală și galerie) au surprins echipele de salvatori căutând printre dărâmături, o mașină distrusă și o clădire de apartamente transformată în ruine.

Andrii  Yermak, șeful administrației prezidențiale ucrainene, a anunțat alte două victime civile ale loviturilor rusești în satul Krugliakivka din regiunea Harkov.

Au fost uciși o femeie în vârstă de 45 de ani și un bărbat de aproximativ 60 de ani, iar cinci persoane au fost rănite, potrivit guvernatorului regional Oleg Sinegubov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹


 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close