Antena 3 CNN Externe Casa Albă: Niciun angajat al Preşedinţiei SUA nu este implicat în scandalul de prostituţie

Casa Albă: Niciun angajat al Preşedinţiei SUA nu este implicat în scandalul de prostituţie

Casa Albă: Niciun angajat al Preşedinţiei SUA nu este implicat în scandalul de prostituţie
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    23 Apr 2012   •   21:32

Casa Albă nu a găsit nicio dovadă privind implicarea vreunui angajat al Preşedinţiei SUA în scandalul de prostituţie din Columbia, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Jay Carney, citat de AFP.

"Ancheta internă efectuată de Serviciul juridic al Casei Albe nu a depistat niciun indiciu privind acţiuni indecente ale angajaţilor Preşedinţiei", a declarat Carney.

Un număr de 12 agenţi Secret Service şi 11 militari americani care s-au ocupat de securitatea preşedintelui Barack Obama în cursul summitului din Cartagena (Columbia) sunt suspectaţi că au apelat la serviciile unor prostituate.

Cel puţin zece militari americani ar putea fi implicaţi în scandalul de prostituţie din Columbia care afectează Secret Service, poliţia de elită care îi asigură protecţie preşedintelui Statelor Unite, au anunţat marţi oficiali americani.

Iniţial, Pentagonul a anunţat că cinci militari sunt suspectaţi că s-au întâlnit cu prostituate în Cartagena, în Colombia, împreună cu membri ai Secret Un număr de 11 agenţi ai Secret Service au fost chemaţi la Washington înainte de încheierea vizitei lui Obama în Columbia şi fac obiectul unei suspendări administrative.


×
Subiecte în articol: Barack Obama prostituate SUA Casa Alba
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close