Antena 3 Externe Un căţel a ajuns vedetă în SUA după ce a intrat pe pistă la un concurs de atletism şi a câştigat

Un căţel a ajuns vedetă în SUA după ce a intrat pe pistă la un concurs de atletism şi a câştigat

de Claudia Popovici    |    23 Apr 2021   •   19:05
Un căţel a ajuns vedetă în SUA după ce a intrat pe pistă la un concurs de atletism şi a câştigat

Căţeluşa Holly a ajuns vedeta unui concurs de atletism organizat între licee la Utah (SUA), după ce a fugit brusc de lângă stâpănii lui şi a intrat pe pistă câştigând competiţia.

Evenimentul a avut loc sâmbătă la un concurs de atletism organizat între licee la Utah (SUA).

Stăpânii lui Holly urmăreau competiția de pe margine când, la un moment dat, au văzut căţeluşa intrând pe pistă pe ultima sută de metri. Hotărâtă să câstige, cățelușa a venit puternic din spate, a depășit câțiva atleți și a trecut prima linia de sosire în aplauzele publicului amuzat.

„La început, am crezut că este un alt alergător și am fost surprinsă pentru că aveam un avans destul de bun. Pe măsură ce se apropia, m-am gândit că e prea mic pentru a fi o persoană și apoi am observat că este un câine", a povestit pentru KSL Gracie Laney, sportiva 'învinsă' de cățelușă.

Potrivit BBC Sport, cățelușa Holly a alergat 100 de metri în 10,5 secunde, cu o secundă sub recordul mondial deținut de ”Fulgerul” Usain Bolt.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close