Antena 3 CNN Externe Un căţeluş poliţist a fost numit după renumita drona turcească care a spulberat un convoi militar rusesc

Un căţeluş poliţist a fost numit după renumita drona turcească care a spulberat un convoi militar rusesc

Numele căţeluşului este Bayraktar, numit după renumita dronă turcească "Bayraktar" care a spulberat un convoi militar rusesc, în care se află și sistemul de rachete BUK.

Un căţeluş poliţist a fost numit după renumita drona turcească care a spulberat un convoi militar rusesc
Sursa foto: Twitter / MFA of Ukraine
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2022   •   13:09

Un căţeluş poliţist din Ucraina a fost numit după renumita dronă turcească "Bayraktar" care a spulberat un convoi militar rusesc, în care se află și sistemul de rachete antiaeriene BUK.

Se pare că drona "Bayraktar" a avut un efect deosebit împotriva forţelor ruse, reuşind să neutralizeze un convoi militar în care se afla şi sistemul de rachete sol-aer autopropulsat, cu rază medie de acțiune.

"Un cățeluș pe nume Bayraktar lucrează acum la Centrul de dresaj de câini al poliției din regiunea Kiev. Simte apropierea inamicului și începe să latre, avertizând despre pericolul exploziilor”, a anunțat Ministerul de Externe ucrainean pe Twitter

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a subliniat rolul pe care l-au jucat dronele în stoparea înaintării invaziei trupelor militare ruse.

"Dronele turceşti Bayraktar au sosit deja în Ucraina și sunt în serviciu de luptă al Armatei”, a spus Reznikov.

Animalele de la Zoo mor de foame în Kiev. De ce nu pot fi mutate

Pe măsură ce trupele militarilor ruşi invadează capitala Ucrainei, Grădina Zoologică din Kiev rămâne fără hrană pentru cele 4.000 de animale.

Grădina Zoologică din Kiev este una dintre cele mai mari grădini zoologice din fosta Uniune Sovietică şi singura din Kiev.

Zoo din Kiev găzduieşte peste 4.000 de animale din peste 200 de specii, printre care elefanţi, cămile şi singura gorilă din Ucraina.

×
Subiecte în articol: catel convoi Rusia Ucraina drone Bayraktar
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close