Antena 3 CNN Externe Caz şocant în SUA: Şi-a abuzat familia timp de 15 ani (VIDEO)

Caz şocant în SUA: Şi-a abuzat familia timp de 15 ani (VIDEO)

Caz şocant în SUA: Şi-a abuzat familia timp de 15 ani (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Sep 2010   •   18:54

Caz şocant în Statele Unite. Un bărbat a abuzat de familia sa mai bine de 15 ani. Monstrul a profitat de una din fiicele sale, iar pe alta a ţinut-o închisă într-o cameră timp de un an. 19 capete de acuzare au fost formulate pe numele americanului, care se consideră însă, nevinovat.

Soţia şi alţi 5 copii ai bărbatului au fost martorii abuzurilor la care erau supuse două dintre fetele monstrului timp de 15 ani. Familia a fost împiedicată să ia legătura cu rudele, să ceară ajutor. Totul s-a întâmplat în casa familei, care potrivit anchetatorilor era departe de ce ar trebui să înseamne o locuinţă.

Soţia bărbatului a reuşit cu greu să scape şi să ajungă la poliţie. Acolo a povestit până în cele mai mici detalii lucrurile ce se petreceau în casa groazei. Bărbatul îşi viola periodic una dintre fete care nici nu împlinise 13 ani. Iar pe alta o ţinea închisă într-o debara de mai bine de un an şi o elibera din când în când, ca să meargă la baie.

Presa din Statele Unite a asemănat monstrul american cu Josef Fritzl, austriacul care a îngrozit lumea după ce şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: SUA familie abuz
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close