Antena 3 CNN Externe Ce a lăsat în urmă uraganul Isaac. Vezi cel mai recent bilanţ al autorităţilor

Ce a lăsat în urmă uraganul Isaac. Vezi cel mai recent bilanţ al autorităţilor

Ce a lăsat în urmă uraganul Isaac. Vezi cel mai recent bilanţ al autorităţilor
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    05 Sep 2012   •   08:57

Furtuna tropicală Isaac, ridicată ulterior la rang de uragan, a distrus cel puţin 13.000 de case în statul american Louisiana, au anunţat autorităţile. 

Oamenii care au putut să se întoarcă acasă îndură temperaturi caniculare şi încearcă să reconstruiasca tot ce a distrus furia naturii.

Circa 100.000 de persoane stau încă în beznă, din cauza daunelor produse în zonă, a anunţat guvernatorul Louisianei. Rafelele de vânt au bătut cu o viteză de aproape 130 de km/oră.

Potrivit unui bilanţ privizoriu, furtuna tropicală Isaac a ucis 19 persoane în Haiti şi a dus la dispariţia a altor şi şase.

Furtuna Isaac s-a transformat în uragan de categoria întâi în timp ce se apropia de Louisiana (sud), , la exact şapte ani după ce un alt uragan, Katrina, a rămas în istorie pentru distrugerile pe care le-a provocat.

Pe 29 august 2005, uraganul Katrina - de categoria trei - a atins New Orleans, producând una dintre cele mai grave catastrofe naturale din istoria Statelor Unite şi omorând aproximativ 1.800 de persoane.


×
Subiecte în articol: uragan louisiana morti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close