Antena 3 CNN Externe Ce spune tatăl lui Matteo Politi despre faptele fiului său: „Nu l-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când” 

Ce spune tatăl lui Matteo Politi despre faptele fiului său: „Nu l-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când” 

Ce spune tatăl lui Matteo Politi despre faptele fiului său: „Nu l-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când” 
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Feb 2019   •   22:55

Matteo Politti, falsul medic italian a fost reţinut miercuri aseară, după ce a pretins că este chirurg estetician şi a făcut zeci de operații la mai multe clinici private din București.

Jurnaliștii italieni au stat de vorbă cu tatăl lui Matteo Politti, iar acesta a spus că nu l-a mai văzut pe fiul său de opt ani.

„Nu știu nimic. Nu ne-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când, dar lucrurile acestea le-am aflat de la voi, jurnaliștii. Medic? Vă repet că locuim în țări diferite de multă vreme”, a declarat tatăl lui Matteo Politi, care locuiește în Marghera, potrivit Corriere del Veneto.

Presa italiană amintește și de o declarație pe care Matteo Politi a făcut-o în anul 2011, când a fost anchetat de poliția din Verona. „Sunt născut pentru a fi medic. E o pasiune pe care o am de când eram mic. Medicina nu se învață doar din cărți”, spunea Matteo Politi, la acea vreme.

Italianul a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din București. Bărbatul, devenit doctor fără să facă măcar liceu şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România

Citește și: Dosar penal in rem în cazul escrocului italian, care a operat în mai multe spitale din România

 

×
Subiecte în articol: matteo politi tata medic fals
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close