Antena 3 CNN Externe Chinezii intră în Anul Dragonului. Află aici detalii despre previziunile astrologilor

Chinezii intră în Anul Dragonului. Află aici detalii despre previziunile astrologilor

Chinezii intră în Anul Dragonului. Află aici detalii despre previziunile astrologilor
Sursa foto: Foto: blog.travelpod.com
22 Ian 2012   •   23:45

Mai sunt câteva ore şi chinezii intră în Anul Dragonului. Moment de veselie şi petreceri, dar astrologii sunt mai rezervaţi. Spun că în anul care urmează nu este exclus să se producă mari dezastre naturale. Este un an al schimbărilor bruşte şi majore, sunt însă şi zodii cărora noul an le va aduce noroc.

Anul Dragonului este un an al acţiunilor energice şi curajoase, un an în care proiectele de mare amploare pot avea succes. Există însă şi o parte negativă...

Chiar şi aşa, nu toate zodiile vor avea probleme în 2012. Cel mai norocos va fi, desigur, Dragonul. Orice va face va fi bine şi va obţine exact rezultatele dorite. Un an bun va fi şi pentru Şobolan, nativii acestei zodii vor progresa şi vor avea parte de experienţe interesante.
Un an mai complicat va fi pentru Bou, pentru care întorsăturile neaşteptate vor fi la ordinea zilei. Foarte ocupat va fi Tigrul, în timp ce pentru Iepure va fi un an de odihnă. Şarpele va trebui să se bazeze anul acesta pe înţelepciunea lui, iar Calul va trebui să muncească mult şi să se bazeze pe raţiune. În schimb, nativii din Capră ar trebui să îşi asculte instinctul. 2012 este un an norocos pentru Maimuţa care va avea reuşite excepţionale, în timp ce Cocosul va avea parte de schimbări dramatice. Câinele trebuie să facă eforturi pentru a atinge succesul iar Porcul va prospera financiar şi profesional.

Dacă în plan personal va fi un an care favorizează căsătoriile, copiii şi afacerile noi, pentru cei care se gândesc la binele planetei, lucrurile nu sunt la fel de optimiste.

Dragonul e un semn al pământului şi în mod normal Dragonul e asociat cu mişcări ale pământului.

Şi nici economia mondială nu o să aibă evoluţia pe care cu toţii o aşteptam.

Oricum ar fi, asiaticii vor să marcheze cum se cuvine intrarea în noul an aşa că de la Beijing, la Hong Kong şi până în Taiwan toată lumea se pregăteşte pentru un an nou, fac cumpărături, decorează marile bulevarde şi pregătesc dansuri tradiţionale.

 


×
Subiecte în articol: dezastre naturale Beijing hong kong Taiwan
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close