Antena 3 CNN Externe UPDATE. Criminalul care a ucis familia unui cunoscut prezentator BBC a fost prins de poliție. Cine sunt cele trei femei omorâte cu o arbaletă

UPDATE. Criminalul care a ucis familia unui cunoscut prezentator BBC a fost prins de poliție. Cine sunt cele trei femei omorâte cu o arbaletă

femei ucise arbaleta
Cele trei femei ucise cu arbaleta în nordul Londrei. Foto: Colaj/Facebook
de Robert Kiss    |    10 Iul 2024   •   18:44

Uciderea familiei unui cunoscut prezentator BBC, în Marea Britanie, a șocat o țară întreagă. Poliția l-a prins pe criminal, un bărbat în vârstă de 26 de ani care lucra ca agent de securitate și care a servit, pentru scurt timp, în Forțele Armate ale Regatului unit.

Update 20:50 Criminalul căutat de poliție a fost prins, potrivit BBC. „În urma unei căutări ample, Kyle Clifford, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit în zona Enfield de către ofițeri în această după-amiază. El primește îngrijiri medicale, fiind găsit cu răni. Poliția nu a tras niciun foc”, se arată într-un comunicat al poliției.

Kyle Clifford, în vârstă de 26 de ani, le-a ucis pe soția și fiicele unui cunosctu prezentator de la BBC.

Soția și cele două fiice ale comentatorului de curse John Hunt au fost ucise, marți seară, în casa lor din nordul Londrei, de către un bărbat care a folosit o arbaletă. Se presupune că suspectul le cunoștea pe victime.

Carol Hunt, în vârstă de 61 de ani, soția lui John Hunt și două dintre fiicele lor, Louise, în vârstă de 25 de ani, și Hannah, în vârstă de 28 de ani, au fost ucise într-un atac țitit susține poliția. Autoritățile au demarat o operațiune pentru capturarea lui Clifford.

Ministerul Apărării a confirmat miercuri că bărbatul căutat în legătură cu tripla crimă din Bushey a servit pentru scurt timp în Forțele Armate.

O sursă din Whitehall a spus: „Nu a servit prea mult timp și nu mai este membru în serviciu al forțelor armate. Nu vom specula în ce regiment sau unitate a fost, dar uită-te la vârsta lui. Nu a servit prea mult.

Un locuitor din Ashlyn Close a descris țipetele pe care le-a auzit marți seara.

Bătrânul de 46 de ani, care nu a vrut să fie numit, a declarat pentru BBC: „Părea pur și simplu ca niște copii, cineva țipând, apoi a fost mai strident și am spus „aceasta este cu siguranță o femeie care țipă” și în 15 minute a fost un haos. Aveam polițiști înarmați care fugeau, țipând „stai în casa ta”... ne-au oprit și, practic, ne-au pus în izolare”.

Un alt vecin de pe Ashlyn Close, Riaz, 50 de ani, a spus: „Este tragic și înfiorător.”

„A fost multă activitate din partea poliției și a ambulanței aseară - erau peste o duzină de mașini. Era un elicopter. Drumul a fost închis mult peste miezul nopții. Nu există acces în șosea. Este un cartier decent. Aici locuiesc în mare parte pensionari și profesioniști”, a declarat Riaz.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close