Antena 3 CNN Externe Circulaţia trenurilor de mare viteză, perturbată între Bordeaux şi Paris

Circulaţia trenurilor de mare viteză, perturbată între Bordeaux şi Paris

Circulaţia trenurilor de mare viteză, perturbată între Bordeaux şi Paris
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
27 Iul 2013   •   11:51
Mai multe trenuri de mare viteză au fost "reţinute" în gară şi altele ar urma să înregistreze întârzieri importante, sâmbătă dimineaţa, între Bordeaux (sud-vest) şi Paris, pe ambele sensuri, în urma unor furtuni care au provocat căderea unor copaci pe şinele de cale ferată, a anunţat SNCF.
Patru TGV-uri care se deplasau spre Bordeaux au fost "reţinute în gară la Paris" şi alte patru cu destinaţia Paris erau blocate în gară la Bordeaux, sâmbătă în jurul orei 08.30, a anunţat un purtător de cuvânt al SNCF, citat de AFP, conform Mediafax.
"Aproximativ zece" trenuri circulă "cu viteză mică" între cele două oraşe dar niciunul nu este blocat pe calea ferată, a asigurat compania feroviară. 
Trenurile "reţinute" în gară urmează să fie deblocate rapid dar "sunt prevăzute întârzieri de la una până la trei ore", potrivit sursei citate. 
"În cel puţin şase locuri între oraşele Châtellerault şi Angoul?me" au căzut copaci sau crengi pe şinele de cale ferată, necesitând intervenţia echipelor SNCF. 
Furtuni puternice au afectat sud-vestul Franţei în noaptea de vineri spre sâmbătă şi se îndreaptă spre centrul ţării, respectiv spre regiunea pariziană, apoi spre Belgia, spre mijlocul dimineţii, a precizat Météo France.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close