Antena 3 CNN Externe Compania care oferă fiecărui angajat, de la femeia de serviciu până la CEO, 17.000 de euro primă de sărbători

Compania care oferă fiecărui angajat, de la femeia de serviciu până la CEO, 17.000 de euro primă de sărbători

Anul acesta, toți angajații unei mari companii se vor putea bucura de o primă de sărbători în valoare de 17.000 de euro. Bonusul uriaș va fi acordat de la CEO până la femeia de serviciu.

Compania care oferă fiecărui angajat, de la femeia de serviciu până la CEO, 17.000 de euro primă de sărbători
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   12:00

Anunțul a fost făcut de românca Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, proprietarul companiei care produce mașini de lux.

Aceasta a precizat, într-un interviu acordat pentru Digi24, că bonusul de 17.000 de euro va fi acordat tuturor angajaților, de la CEO până la femeia de serviciu.

Romina Gingașu și Piero Ferrari sunt împreună din 2016, iar în urmă cu doi ani, românca și șeful companiei italiene Ferrari s-au căsătorit.

"În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat, de la femeia de serviciu până la CEO, primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro.

Citește și: Patron român, arestat în Spania. Muncitorii pe care îi aducea din România, exploatați pe șantier și plătiți cu 250 de euro pe lună

Azi a fost spus public că fiecare o să primească, anul acesta, 17.000 de euro primă de Crăciun.

În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați", a declarat Romina Gingașu, la Digi24.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close